2012. szeptember 20., csütörtök

Amik az életünkben történnek

A mai imaközösség igéi, a következők voltak:
" 7Ellenben azt, ami nekem nyereség volt, kárnak ítéltem a Krisztusért. 8Sőt most is kárnak ítélek mindent Krisztus Jézus, az én Uram ismeretének páratlan nagyságáért. Őérte kárba veszni hagytam, és szemétnek ítélek mindent, hogy Krisztust megnyerjem." (Fil 3:7-8)

" 18Mert sokan élnek másképpen: akikről sokszor mondtam nektek, most pedig sírva is mondom, hogy ők a Krisztus keresztjének ellenségei; 19az ő végük kárhozat, a hasuk az istenük, és azzal dicsekszenek, ami a gyalázatuk, mert földi dolgokkal törődnek. 20Nekünk pedig a mennyben van polgárjogunk, ahonnan az Úr Jézus Krisztust is várjuk üdvözítőül, 21aki az ő dicsőséges testéhez hasonlóvá változtatja a mi gyarló testünket, azzal az erővel, amellyel maga alá vethet mindeneket." (Fil 3:18-21)

Mik azok a dolgok életünkben, melyre elmondhatnánk: az kár és szemét? Mi az, amire elmondhatnánk, Jézusért lemondok róla?
Sírnunk kell, ha némely személy hátat fordít Jézusnak. De kegyelem az, abból is meg lehet térni. Örüljünk Jézus megváltásának és az örök életnek! 


(2012. szept. 20.)