2013. november 1., péntek

A Lélek bizonyító erejével

Karácsonyi ajándékozás a Lélek bizonyító erejével összefogva az emberek megszólításuk érdekében.

" 1Én is, amikor megérkeztem hozzátok, testvéreim, nem úgy érkeztem, mint aki ékesszólás vagy bölcsesség fölényével hirdeti nektek az Isten bizonyságtételét. 2Mert úgy határoztam, hogy nem tudok közöttetek másról, csak Jézus Krisztusról, róla is mint a megfeszítettről. 3És én erőtlenség, félelem és nagy rettegés között jelentem meg nálatok. 4Beszédem és igehirdetésem sem az emberi bölcsesség megejtő szavaival hangzott hozzátok, hanem a Lélek bizonyító erejével; 5hogy hitetek ne emberek bölcsességén, hanem Isten erején nyugodjék." - (1Kor 2:1-5)

http://www.kma-hu.com/+

(2013. november 1-i alliansz imaközösség alapján)

Beszélnünk kell a lelkünkkel

Beszélnünk kell a lelkünkkel, hogy el ne csüggedjen, hanem bízzon Istenben minden körülmény között. 

11Mintha csontjaimat tördelnék, amikor gyaláznak ellenfeleim, mert egész nap ezt mondogatják nekem: Hol van a te Istened? 12Miért csüggedsz el, lelkem, miért háborogsz bennem? Bízzál Istenben, mert még hálát adok neki, szabadító Istenemnek!" - (Zsolt. 42:11-12) 

"14Hálaadással áldozz Istennek, és teljesítsd a Felségesnek tett fogadalmaidat! 15Hívj segítségül engem a nyomorúság idején! Én megszabadítlak, és te dicsőítesz engem.... 23Aki hálaadással áldozik, az dicsőít engem, és aki ilyen úton jár, annak mutatom meg Isten szabadítását." - (Zsolt 50:14-15.23) 


(2013. október 31.-ei imaközösség alapján)